HomeWebshopContact

Communicatie en beveiliging

Webshop » Video intercom

Video intercom

Hoe werkt een videointercom systeem?

Een standalone Entry deurintercom systeem bestaat uit drie componenten; de buitenpost, Entry deurcontroller en een binnenpost. Bezoekers bellen via de belknop aan op de buitenpost. Zodra u de beller herkend via videobeelden of audio op de binnenpost kunt u de toegang verlenen of weigeren.
Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. De ‘auto detect’ functie zorgt voor eenvoudige installatie en door het stijlvolle design toepasbaar in iedere omgeving.Ook is er een gratis management software voor eenvoudig beheer van grotere installaties en het eenvoudig updaten van de componenten

Entry deurintercom kan volledig online worden gebruikt als onderdeel van het Paxton10 webbased toegangscontrole en video management systeem. Door de integratie met een Paxton10 systeem, kunnen gebruikers toegang krijgen met een kaart, tag, pin of smart credential. Andere voordelen zijn webbased beheer vanaf een PC, Tablet, of smartphone, online en realtime gebeurtenissen en uitgebreide toegangscontrole rapportages. Wijzigingen van gebruikers worden real-time doorgevoerd. En door de SIP compatibiliteit integreer je het paneel eenvoudig met een VOIP telefoon centrale.


Loading...

Home Webshop Info Contact Mijn account

Webshop software: EasyWebshop.be